warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 09/07/2018 - 10/07/2018
10:00 - 16:00

Místo konání
Monaco Int. s.r.o.

Kategorie


Kurz je zaměřen na seznámení se surovinami, jejich zpracování, základní postupy a správnou hygienickou praxi při výrobě.

V kurzu se zaměříme na suroviny, jejich zpracování a správnou hygienickou praxi při výrobě. Připravíme si základní krémy, korpusy a ukážeme si , jak je lze vzájemně kombinovat v jednotlivých dezertech, jako je millefeuille, dezerty z odpalovaného těsta, tartellete, dezerty do skleniček, sesazování dortu, dezerty z bezé a mnoho dalšího.

Krémy:

Anglický
Cukrářský
Máslový
Chiboust
Bavorský
Meringue – italský, švýcarský, francouzský
Čokoládová pěna
Mousseline
Ganache

Korpusy:

Ženevský
Bezé
Odpalované těsto
Makronky
Máslové cukrové těsto
Listové těsto

Cena kurzu : 5600,-

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On InstagramVisit Us On Twitter