warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
mapa není k dispozici

Datum / čas
Date(s) - 24/02/2023 - 25/02/2023
14:00 - 15:00

Kategorie


Kurz je zaměřen na seznámení se surovinami, jejich zpracování, základní cukrářské techniky, postupy a správnou hygienickou praxi při výrobě. Připravíme si základní krémy, korpusy a ukážeme si , jak je lze vzájemně kombinovat v jednotlivých dezertech.

Korpusy:

Ženevský korpus
Bezé
Odpalované těsto
Máslové cukrové těsto
Listové těsto
Cukrářské piškoty „Ladyfingers“

Krémy:

Anglický
Cukrářský
Máslový
Chiboust
Bavorský
Legére (Diplomat)
Meringue – italský, švýcarský, francouzský
Čokoládová pěna
Ganache

Korpusy:

Ženevský
Bezé
Odpalované těsto
Makronky
Máslové cukrové těsto
Listové těsto

Cena kurzu : 6900,-

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram