Datum / čas
Date(s) - 09/10/2020 - 10/10/2020
13:00 - 14:00
Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy
Kategorie
Co se v kurzu naučíme?
Náplní kurzu je využití základních cukrářských technik, správného zpracování surovin a správné hygienické praxe. Naučíme se několik typů pečených komponentů a různé druhy krémů. Toto vše zkompletujeme do tradičních slavnostních dortů s jednoduchou a moderní dekorací bez použití modelovacích hmot a barviv.
Saint Honore
Dobošův dort
Čokoládový dort Le Royal
Savarin
Mrkvový bavarois
Tarte aux fruit
Mont Blanc
Cena: 7000,-
Kapacita max. 5-6os.
Datum konání: Začátek: 9.10.2020 13:00 -18:30, konec 10.10. 9:00 – 14:00
Veškeré pomůcky , studené i teplé nápoje jsou zajištěny v místě konání a jsou zahrnuty v ceně kurzu.
Hotové výrobky si odnesete s sebou domů.
Pro rezervaci zašlete fakturační údaje k zaslání zálohové faktury ve výši 50%. Rezervace je platná po její úhradě.