warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 26/03/2018
Celý den

Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy

Kategorie


V kurzu se budeme věnovat přípravě tohoto exkluzivního slavnostního dortu vyrobeného z odpalovaného těsta , cukrářského krému, griliáše a karamelu.

Náplň kurzu:

  • Příprava odpalovaného těsta 
  • Pečení profiterol
  • Vaření cukrářského krému a plnění profiterol
  • Potahovaní profiterol karamelem/isomaltem
  • Příprava sezamového/mandlového griliáše  a výroba dekorace z něj
  • Finální sestavování “croquembouche“

Každý účastník si připraví a odnese svůj vlastní croquembouche.

Cena 5100,-

Počet účastníků je max. 5 osob.

Veškeré pomůcky a občerstvení jsou zajištěny v místě. Délka kurzu je 8-10hod , do dokončení.

Kurz proběhne v letošním roce pouze v tomto termínu!

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram