warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 24/09/2021 - 25/09/2021
8:00 - 16:00

Místo konání
Hotelová škola Poděbrady

Kategorie ne Kategorie


Kde: HŠ VOŠ Poděbrady, učebna TPP 1.
Prostor bude označen, info v recepci školy.

Cena kurzu: student 2700 Kč, dospělý 4000 Kč.

Kdy: dvoudenní kurz 24.-25. 9. 2021

Čas: kurz probíhá od 8:00 do 16:00 hod.

Oblečení: kuchařský rondon nebo bílé tričko,
zástěra, vhodná obuv do kuchyně.

Kontakt: roubickova@hsvos.eu

Náplň kurzu:

Příprava dezertů za použití základních cukrářských technik.
Výběr surovin, jejich správné zpracování, hygienické zásady při výrobě.
Struktury a konzistence hmot i náplní.
Sezónní košíčky (tartelete).
Dezerty z odpalované hmoty.
Sezónní Tarte aux fruit.
Opera dezert.
Dezerty z různých typů pěn.
Těsta a hmoty:

Mandlové těsto na košíčky – cukrové s mandlemi.
Odpalované těsto, listové těsto máslové.
Dacquoise – bezé hmota s ořechy (bez lepku).
Základní šlehaná hmota
Krémy a náplně:

Základní cukrářský krém a jeho další využití a úpravy.
Legére, máslový krém, mousseline.
Základní bavorský krém.
Ovocná pěna bez smetany.
Čokoládová pěna.

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram