warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 16/06/2020 - 17/06/2020
10:00 - 16:00

Místo konání
Monaco Int. s.r.o.

Kategorie


Co se v kurzu naučíme?

Náplní kurzu je využití základních cukrářských technik, správného zpracování surovin a správné hygienické praxe. Naučíme se několik typů pečených komponentů a různé druhy krémů. Toto vše zkompletujeme do tradičních slavnostních dortů s jednoduchou a moderní dekorací bez použití modelovacích hmot a barviv.

Saint Honore
Dobošův dort
Čokoládový dort Le Royal
Savarin
Charlotte
Dort Napoleon
Tarte aux fruit
Mont Blanc

Cena: 7000,-
Kapacita max. 8os.

Veškeré pomůcky , oběd, studené i teplé nápoje jsou zajištěny v místě konání a jsou zahrnuty v ceně kurzu.
Hotové výrobky si odnesete s sebou domů.

Pro rezervaci zašlete fakturační údaje k zaslání zálohové faktury. Rezervace je platná po její úhradě.

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram