Datum / čas
Date(s) - 16/06/2020 - 17/06/2020
10:00 - 16:00
Místo konání
Monaco Int. s.r.o.
Kategorie
Co se v kurzu naučíme?
Náplní kurzu je využití základních cukrářských technik, správného zpracování surovin a správné hygienické praxe. Naučíme se několik typů pečených komponentů a různé druhy krémů. Toto vše zkompletujeme do tradičních slavnostních dortů s jednoduchou a moderní dekorací bez použití modelovacích hmot a barviv.
Saint Honore
Dobošův dort
Čokoládový dort Le Royal
Savarin
Charlotte
Dort Napoleon
Tarte aux fruit
Mont Blanc
Cena: 7000,-
Kapacita max. 8os.
Veškeré pomůcky , oběd, studené i teplé nápoje jsou zajištěny v místě konání a jsou zahrnuty v ceně kurzu.
Hotové výrobky si odnesete s sebou domů.
Pro rezervaci zašlete fakturační údaje k zaslání zálohové faktury. Rezervace je platná po její úhradě.