warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 11/05/2022 - 12/05/2022
8:00 - 16:00

Místo konání
Hotelová škola Poděbrady

Kategorie ne Kategorie


Informace ke kurzu naleznete na: https://hotelovkapodebrady.cz/odborne-kurzy/klasicka-cukrarina-v-modernim-pojeti

Kontakt: roubickova@hsvos.eu

Náplň kurzu:

Příprava dezertů za použití základních cukrářských technik.
Výběr surovin, jejich správné zpracování, hygienické zásady při výrobě.
Struktury a konzistence hmot i náplní.
Sezónní košíčky (tartelete).
Dezerty z odpalované hmoty.
Sezónní Tarte aux fruit.
Opera dezert.
Dezerty z různých typů pěn.
Těsta a hmoty:

Mandlové těsto na košíčky – cukrové s mandlemi.
Odpalované těsto, listové těsto máslové.
Dacquoise – bezé hmota s ořechy (bez lepku).
Základní šlehaná hmota
Krémy a náplně:

Základní cukrářský krém a jeho další využití a úpravy.
Legére, máslový krém, mousseline.
Základní bavorský krém.
Ovocná pěna bez smetany.
Čokoládová pěna.
Přihláška do kurzu

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram