warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 18/06/2019 - 19/06/2019
10:00 - 16:00

Místo konání
Monaco Int. s.r.o.

Kategorie


V dvoudenním kurzu se studenti naučí připravit základní těsta, hmoty a krémy z nejkvalitnějších surovin a následnou kompletaci finálních výrobků. Vyzkouší si práci profesionálních cukrářů spolu se základními technologickými postupy i hygienickými předpisy.

Těsta a hmoty 

  • odpalovaná hmota – profiterol, eclair
  • listové těsto – žloutkové řezy „millefeuille“, kremrole, St Honore
  • základní šlehaná „ženevská“ hmota – opera, monoporce
  • tuhá  máslová těsta a výrobky z nich –  koláče (tarte),čajové pečivo
  • briošky

Krémy a náplně

  • cukrářský krém
  • bílkový krém „meringue“ – italský ,švýcarský,francouzský
  • bavorský ovocný krém 
  • čokoládový krém ganache
  • čokoládová pěna

2 denní kurz je určen výhradně pro děti od 12ti do 18 let.

Veškeré pomůcky a občerstvení jsou zajištěny v místě konání kurzu

Cena: 3500,-

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram