nahrávám mapu....
Datum / čas
Date(s) - 18/06/2019 - 19/06/2019
10:00 - 16:00
Místo konání
Monaco Int. s.r.o.
Kategorie
V dvoudenním kurzu se studenti naučí připravit základní těsta, hmoty a krémy z nejkvalitnějších surovin a následnou kompletaci finálních výrobků. Vyzkouší si práci profesionálních cukrářů spolu se základními technologickými postupy i hygienickými předpisy.
Těsta a hmoty
- odpalovaná hmota – profiterol, eclair
- listové těsto – žloutkové řezy „millefeuille“, kremrole, St Honore
- základní šlehaná „ženevská“ hmota – opera, monoporce
- tuhá máslová těsta a výrobky z nich – koláče (tarte),čajové pečivo
- briošky
Krémy a náplně
- cukrářský krém
- bílkový krém „meringue“ – italský ,švýcarský,francouzský
- bavorský ovocný krém
- čokoládový krém ganache
- čokoládová pěna
2 denní kurz je určen výhradně pro děti od 12ti do 18 let.
Veškeré pomůcky a občerstvení jsou zajištěny v místě konání kurzu
Cena: 3500,-