7 března, 2025-8 března, 2025
14:00-15:30
Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio
V záplavě moderních trendů se pomalu dostávají do pozadí klasické české, které zažívaly největší popularitu v 70. – 80. letech. Tato cukrařina je často zbytečně dehonestována, jelikož se při její přípravě vytratilo užití klasických cukrářských technik a skutečně kvalitních surovin. V tomto kurzu vás přesvědčím, že i v době, kdy cukrárnám vévodí nepřeberné množství moderních trendů, má tato klasika stále své místo a může být vskutku lahodná. V kurzu se naučíme několik druhů náplní, korpusů a cukrářských technik např. cremeux, italský sníh , créme patisserie, creme anglais, dacquoise, temperace, ano i toto a mnoho dalšího patří k výrobě klasických českých dezertů!
Co se v kurzu naučíme?
Likérová špička
Indiánek
Kremrole
Laskonka
Větrník
Rakvička a další klasické dezerty
Začátek kurzu: pá – 14:00-19:30 ; so- 9:00 – 15:30
Přihlaste se, pokud zde již máte účet.