warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 09/03/2019
10:00

Místo konání
Monaco Int. s.r.o.

Kategorie ne Kategorie


Tento kurz je určen zejména pro  kuchaře a cukráře restauračních provozů.  Zaměříme  se na  základní cukrářské techniky, správný výběr surovin a jejich vhodné kombinace. Dále se budeme věnovat využití sezónnosti či nutriční vyváženosti při přípravě dezertů.  A samozřejmě, v neposlední řadě si ukážeme samotný servis dezertů. 

Náplň kurzu:

Křupavé komponenty – korpusy, sušenky, oplatky, meringues

Krémy , pěny, omáčky

Zmrzliny a sorbety

Doplňky – dekorace, kandování, práce s isomaltem, práce s čokoládou

Cena : 2900,-

Pro přihlášení k účasti na  kurzu zašlete fakturační a kontaktní údaje. Rezervace je platná po úhradě faktury.

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram