warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 23/02/2022
14:00 - 19:00

Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy

Kategorie


Upozornění!
Vzhledem k aktuální situaci může být termín v souvislosti s Covid – 19 v případě jakýchkoliv vládních nařízení posunut, bude-li to nezbytně nutné.

V kurzu se naučíte tradiční techniku pečení makronek. Dozvíte se jak připravit makronky italskou či francouzskou technikou, jejich tvarování i možnosti vytváření rozdílných přírodních barev a chutí samotné skořápky. Dále se naučíte různé typy náplní – čokoládový ganache, máslový krém, či ovocné paté.

Cena: 2700,-.

Max. počet účastníků 5 osob. Rezervace kurzu je platná po úhradě faktury. Pro vystavení faktury k úhradě zašlete fakturační a kontaktní údaje na : kurzy@cukrarske-studio.cz. Veškeré suroviny pomůcky i malé občerstvení jsou zahrnuty v ceně kurzu.

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram