warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 14/10/2020
13:00 - 18:00

Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy

Kategorie


V kurzu se naučíte tradiční techniku pečení makronek. Dozvíte se jak připravit makronky italskou či francouzskou technikou, jejich tvarování i možnosti vytváření rozdílných přírodních barev a chutí samotné skořápky. Dále se naučíte různé typy náplní – čokoládový ganache, máslový krém, či ovocné paté.

Cena: 2500,-.

Max. počet účastníků 6 osob.Rezervace kurzu je platná po úhradě zálohy. Pro vystavení faktury k úhradě zašlete fakturační a kontaktní údaje na : kurzy@cukrarske-studio.cz. Veškeré suroviny pomůcky i malé občerstvení jsou zahrnuty v ceně kurzu. V případě nutnosti zrušení kurzu v souvislosti s Covid-19 bude záloha navrácena. Dále viz.”storno kurzu”.

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram