warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 02/10/2017
15:00 - 20:00

Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy

Kategorie


V dnešní době je čím dál více osob postiženo celiakií, neboli bezlepkovou dietou, diabetem a potravinovými alergiemi. Výrobky, které jsou na pultech českých obchodů k dostání, jsou stále velice drahé a často nevalné kvality a chuti. Cukrářské výrobky obsahují velké množství konzervantů, nekvalitních tuků a cukrů či sladidel, čímž se tyto výrobky stávají opravdu velice nezdravými. V tomto kurzu se dozvíte, jak připravit výrobky z přirozeně bezlepkových surovin, kvalitních tuků, či surovin s nízkým glykemickým indexem, které jsou vhodné zejména pro diabetiky. Dále si rozebereme, pozitivní i negativní dopad diet na naše zdraví. Jelikož jsem sama diabetik, celiak, znalosti ve vytváření receptur v oblasti celiakie i diabetu čerpám z osobních zkušeností a konzultací s odborníky na danou problematiku.

Náplň kurzu:

– odpalované těsto bezlepkové
– kynuté pečivo bezlepkové
– čajové pečivo bezlepkové
– šlehané korpusy bezlepkové
– ovocné krémy, pěny, čokoládové náplně s nízkým glykemickým indexem

Cena kurzu: 2900,-

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram