Datum / čas
Date(s) - 21/10/2020
8:00 - 16:00
Místo konání
Hotelová škola Poděbrady
Kategorie
Náplň kurzu:
Základní nauka o čokoládě cca 1 hod.
Zpracování kakaových bobů, výroba čokolády.
Průmyslová výroba čokolády, pojmy „bean to bar, Tree to bar“.
Jak se orientovat v nabídce, dle čeho čokoládu vybírat.
Degustace a porovnání různých typů čokolád od různých výrobců.
Práce s čokoládou – výroba čokoládových bonbónů – cca 5 hod.
Pralinky formované, řezané čokoládové bonbóny.
Temperace, výroba náplní, stanovení jejich trvanlivosti a faktory ovlivňující jejich trvanlivost.
Více informací naleznete na stránkách Hsvos: https://www.hsvos.cz/rubriky/odborne-kurzy/vyroba-cokoladovych-pralinek
Přihlášky zasílejte na: roubickova@hsvos.eu