warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 03/02/2020 - 04/02/2020
10:00 - 15:30

Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy

Kategorie ne Kategorie


17Není čokoláda, jako čokoláda! V tomto kurzu se naučíte nejen samotnou temperaci čokolády a základní formování čokoládových bonbónů, výrobu základních náplní, ale probereme si jednotlivé druhy odrůd, jejich pěstování, zpracování i původ. Též poukážeme na problematické aspekty pěstování a to jak v oblasti ekologie, kvality i politiky prodeje. Též ochutnáte čokolády z různých plantáží a odrůd kakaových bobů , převážně z jižní Ameriky- (CRIOLLO, Trinitario, Nacional)

Náplň kurzu:

  • Úvod : agronomie – pěstování kakaovníků, odrůdy, jednotlivé lokality
  • teorie technologie výroby čokolády 
  • vysvětlení pojmů , seznámení s různými typy a značkami
  • vhodný výběr čokolád pro jednotlivé produkty
  • degustace, senzorika
  • temperace 
  • výroba čokoládových bonbónů, tabulek a dalších cukrovinek 
  • příprava čokoládových náplní, stanovení trvanlivosti
  • výroba čokoládových dekorací

Cena 6500,-

Rezervace kurzu je platná po úhradě zálohy.  Pro vystavení faktury k úhradě zašlete fakturační a kontaktní údaje.

Maximální počet účastníků – 6 osob.

 

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram