warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 14/08/2017 - 15/08/2017
10:00 - 16:00

Místo konání
Monaco Int. s.r.o.

Kategorie


Kurz je zaměřen na základní znalosti o surovinách a jejich zpracování. Probereme si základní technologické postupy zpracování těst a šlehaných hmot – tuhá těsta, listové, odpalované , šlehané hmoty – ženevská, bézé atd. Dále se naučíme připravovat základní krémy – anglický, cukrářský, bavorský, pěny , meringues, čokoládové ganache. Vše si odprezentujeme na konkrétních dezertech – z odpalovaného těsta, tarteletky, millefeuille, makronky, čokoládové bonbóny atd.

Cena 5400,-

ZANECHTE VZKAZ (NESLOUŽÍ K OBJEDNÁVÁNÍ ČI REZERVACI, ALE POUZE KE KOMENTOVÁNÍ)

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram