Datum / čas
Date(s) - 01/10/2019 - 02/10/2019
8:00 - 16:00
Kategorie ne Kategorie
Náplň kurzu:
V kurzu si připravíme několik dezertů za použití základních cukrářských technik. Zaměříme se na výběr surovin, sezónnost, jejich správné zpracování, dodržení hygienických zásad při výrobě. Dále poukážeme na struktury a konzistence hmot i náplní. Nakonec si ukážeme možnosti kompletace a servírování.
Korpusy a křupavé komponenty – genoise, odpalované těsto (choux),
Sušenka streussel, tuiles, druhy meringues atd.,
Krémy, pěny, omáčky a zvláčňující komponenty – custards, bavarois, mousseline atd.,
Zmrzliny, sorbety,
Doplňky,
Kompletování a prezentace
Více info o kurzu naleznete na:https://www.hsvos.cz/rubriky/odborne-kurzy/restauracni-dezerty
Pro přihlášení na tento kurz kontaktuje Pavlínu Roubíčkovou – roubickova@hsvos.cz