warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 05/02/2018
10:00 - 16:00

Místo konání
Areál AEROTAXI

Kategorie


Náplň kurzu:

V kurzu si probereme jak připravit a kombinovat jednotlivé komponenty dezertu ,nebo jak maximálně zjednodušit jejich přípravu v restauračním provozu. Budeme se věnovat výběru a zpracování surovin, ukážeme si různé styly servírování, rozdíl prezentace kavárenského a restauračního dezertu a mnoho dalšího. Na závěr si povíme něco málo ze základů nutriční terapie a počítání nutričních hodnot.

korpusy a křupavé komponenty
krémy
pěny teplé/studené
doplňky
dekorování
zmrzliny
sorbety atd.

Cena 2600,-

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram