warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 25/09/2020 - 26/09/2020
13:30 - 14:00

Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy

Kategorie


V záplavě moderních trendů se pomalu dostávají do pozadí klasické, dnes už trochu RETRO dezerty, které zažívaly největší popularitu v 70. – 80. letech. Tato cukrařina je často zbytečně dehonestována, jelikož se při její přípravě vytratilo užití klasických cukrářských technik a opravdu kvalitních surovin. V tomto kurzu vás přesvědčím, že i v době, kdy cukrárnám vévodí nepřeberné množství moderních trendů, má tato klasika stále své místo a může být vskutku lahodná. V kurzu se naučíme několik druhů náplní, korpusů a cukrářských technik např. cremeux, italský sníh , créme patisserie, creme anglais, dacquoise, temperace, ano i toto a mnoho dalšího patří k výrobě klasických českých dezertů!

Co se v kurzu naučíme?

Likérová špička
Indiánek
Kremrole
Laskonka
Větrník
Rakvička a další klasické dezerty

Cena 6500,-

Čas konání: 25.9.2020 od 13:30-18:30 , 26.9.2020 od 9:00 – 14:00

Pro rezervaci zašlete kontaktní a fakturační údaje na info@cukrarske-kurzy.cz, následně vám budou zaslány pokyny k platbě. Nezapomeňte uvést telefonní kontakt. Rezervace je platná po úhradě 50% zálohy. V případě nutnosti zrušení kurzu v souvislosti s Covid 19 bude záloha navrácena. Dále viz.“storno kurzu“.

Max. počet účastníků 5-6os.

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram