warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 13/02/2020
14:00 - 19:00

Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy

Kategorie


Slavnostní dort nemusí znamenat jen hromadu cukrových potahovacích hmot , vždy by se mělo jednat především o gastronomický zážitek. A my si v tomto kurzu ukážeme, jak na to!  Připravíme si několik typů slavnostního dortu od korpusů, různých typů náplní až po využití jedlých a chutných dekorací, jako jsou krémy, glazé, čokoláda či kakaové máslo. 

Co si v kurzu připravíme?

  • ženevský korpus
  • čokoládový mandlový korpus
  • ovocný bavorský krém
  • cukrářský krém
  • čokoládová pěna
  • italský sníh
  • máslový krém
  • jednoduché dekorace – čokoláda, glazé, kakaové máslo, bezé

Cena kurzu 3600,-

Rezervace kurzu je platná po úhradě zálohy.  Pro vystavení faktury k úhradě zašlete fakturační a kontaktní údaje na : kurzy@cukrarske-studio.cz. Veškeré suroviny pomůcky i malé občerstvení jsou zahrnuty v ceně kurzu. 

Maximální počet účastníků – 6 osob

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram