warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 15/07/2020
13:00 - 18:30

Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy

Kategorie ne Kategorie


Slavnostní dort nemusí znamenat jen hromadu cukrových potahovacích hmot , vždy by se mělo jednat především o gastronomický zážitek. A my si v tomto kurzu ukážeme, jak na to!  Připravíme si několik typů slavnostního dortu od korpusů, různých typů náplní až po využití jedlých a chutných dekorací, jako jsou krémy, glazé, čokoláda či kakaové máslo. 

Co si v kurzu připravíme?

Fraisier – ženevský korpus, mousseline ( cukrářský krém, italský meringue)
Tarte aux fruit
Čokoládový dort s cremeux – mandlový čokoládový korpus, čokoládové cremeux, glazé
Ovocný bavarois
Jednoduché dekorace – čokoláda, glazé, kakaové máslo, bezé

Cena kurzu 3500,-

Rezervace kurzu je platná po úhradě zálohy.  Pro vystavení faktury k úhradě zašlete fakturační a kontaktní údaje na : kurzy@cukrarske-studio.cz. Veškeré suroviny pomůcky i malé občerstvení jsou zahrnuty v ceně kurzu. 

Maximální počet účastníků – 5 osob

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram