Datum / čas
Date(s) - 12/03/2022
9:30 - 14:30
Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy
Kategorie ne Kategorie
Upozornění!
Vzhledem k aktuální situaci může být termín v souvislosti s Covid – 19 v případě jakýchkoliv vládních nařízení posunut, bude-li to nezbytně nutné.
Slavnostní dort nemusí znamenat jen hromadu cukrových potahovacích hmot a barev , vždy by se mělo jednat především o gastronomický zážitek. A my si v tomto kurzu ukážeme, jak na to! Připravíme si několik typů slavnostního dortu od korpusů, různých typů náplní až po využití jedlých a chutných dekorací, jako jsou krémy, glazé, čokoláda či kakaové máslo.
Co si v kurzu připravíme?
Bavarois z piemontských lískových oříšků, citrón
Tarte aux fruit
Čokoládový dort s cremeux – mandlový čokoládový korpus, čokoládové cremeux, glazé
Charlotte – cukrářské piškoty „ladyfingers“, chantilly
Jednoduché dekorace – čokoláda, glazé, kakaové máslo, bezé
Cena kurzu: 3500,-
Rezervace kurzu je platná po úhradě zálohy. Pro vystavení faktury k úhradě zašlete fakturační a kontaktní údaje na : kurzy@cukrarske-studio.cz. Veškeré suroviny pomůcky i malé občerstvení jsou zahrnuty v ceně kurzu.
Maximální počet účastníků – 5 osob