warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 12/03/2022
9:30 - 14:30

Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy

Kategorie ne Kategorie


Upozornění!
Vzhledem k aktuální situaci může být termín v souvislosti s Covid – 19 v případě jakýchkoliv vládních nařízení posunut, bude-li to nezbytně nutné.

Slavnostní dort nemusí znamenat jen hromadu cukrových potahovacích hmot a barev , vždy by se mělo jednat především o gastronomický zážitek. A my si v tomto kurzu ukážeme, jak na to! Připravíme si několik typů slavnostního dortu od korpusů, různých typů náplní až po využití jedlých a chutných dekorací, jako jsou krémy, glazé, čokoláda či kakaové máslo.

Co si v kurzu připravíme?

Bavarois z piemontských lískových oříšků, citrón
Tarte aux fruit
Čokoládový dort s cremeux – mandlový čokoládový korpus, čokoládové cremeux, glazé
Charlotte – cukrářské piškoty „ladyfingers“, chantilly
Jednoduché dekorace – čokoláda, glazé, kakaové máslo, bezé

Cena kurzu: 3500,-

Rezervace kurzu je platná po úhradě zálohy. Pro vystavení faktury k úhradě zašlete fakturační a kontaktní údaje na : kurzy@cukrarske-studio.cz. Veškeré suroviny pomůcky i malé občerstvení jsou zahrnuty v ceně kurzu.

Maximální počet účastníků – 5 osob

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram