warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 08/04/2022
14:00 - 18:00

Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy

Kategorie ne Kategorie


Tento dort patří mezi nejpracnější , ale také mezi nejoblíbenější francouzské dorty. Dort je tvořen ze dvou druhů těst – listového a odpalovaného. Odpalované profiteroly se máčí v karamelu a plní krémem nazývaným chibouste.

Co se v kurzu naučíme:

Křupavé listové těsto
Odpalované těsto
Krém chibouste
Cukrářský krém
Chantilly
Kompletování a dekorování dortu

Cena: 3300,-

Rezervace kurzu je platná po úhradě zálohy. Pro vystavení faktury k úhradě zašlete fakturační a kontaktní údaje na : kurzy@cukrarske-studio.cz. Nezapoměňte uvést telefonní kontakt! Veškeré suroviny pomůcky i malé občerstvení jsou zahrnuty v ceně kurzu.

Maximální počet účastníků – 5 osob

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram