Datum / čas
Date(s) - 08/04/2022
14:00 - 18:00
Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy
Kategorie ne Kategorie
Tento dort patří mezi nejpracnější , ale také mezi nejoblíbenější francouzské dorty. Dort je tvořen ze dvou druhů těst – listového a odpalovaného. Odpalované profiteroly se máčí v karamelu a plní krémem nazývaným chibouste.
Co se v kurzu naučíme:
Křupavé listové těsto
Odpalované těsto
Krém chibouste
Cukrářský krém
Chantilly
Kompletování a dekorování dortu
Cena: 3300,-
Rezervace kurzu je platná po úhradě zálohy. Pro vystavení faktury k úhradě zašlete fakturační a kontaktní údaje na : kurzy@cukrarske-studio.cz. Nezapoměňte uvést telefonní kontakt! Veškeré suroviny pomůcky i malé občerstvení jsou zahrnuty v ceně kurzu.
Maximální počet účastníků – 5 osob