warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 18/05/2022
14:00 - 19:00

Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy

Kategorie ne Kategorie


Chceme-li připravovat mražené dorty , dezerty, zmrzliny či sorbety je třeba striktně dodržovat hned několik zásad. Při nesprávném postupu je zde poměrně vysoké riziko kontaminace a zdravotní závadnosti a též nežádoucí konzistence a struktury. My si však ukážeme, jak takové mražené dezerty vyrobit jak v domácích podmínkách, tak v profesionální provozovně bezpečně, velmi chutně a zdravě!

Co si v kurzu připravíme?

Mražený rebarborový dort „semifreddo“ se skořicovým karamelem,rozinkami a čokoládovou křupinkou
Smetanové zmrzliny, čokoládová, ovocné sorbety a mražené dezerty
Nanuky

Cena kurzu: 3500,-

Rezervace kurzu je platná po úhradě zálohy. Pro vystavení faktury k úhradě zašlete fakturační a kontaktní údaje vč. telefonního kontaktu
na : kurzy@cukrarske-studio.cz. Veškeré suroviny pomůcky i malé občerstvení jsou zahrnuty v ceně kurzu.

Maximální počet účastníků – 5 osob

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram