warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 20/11/2018
10:00 - 16:00

Místo konání
Monaco Int. s.r.o.

Kategorie


4Využití těchto těst je neuvěřitelně pestré. V tradiční evropské cukrařině patří bezesporu mezi ty nejoblíbenější. Přijďte si s námi vyzkoušet, jaké dezerty z odpalovaného či listového těsta jsou typické pro českou, francouzskou či italskou cukrařinu. Připravíme si žloutkový řez / millefeuille, tradiční jablečný koláč tarte tatin, kremrole, St Honore , český vs. francouzský větrník, banánky/eclairs, profiterolky/bigne, věnečky či francouzský Paris Brest. V kurzu si vysvětlíme přípravu těst i náplní a poukážeme na možné záludnosti při jejich přípravě. S sebou si pak odnesete krabičku vlastnoručně vyrobených dezertů.

Cena: 3100,-

 

Veškeré pomůcky a suroviny jsou zajištěny v místě konání kurzu. Dále je zajištěno občerstvení v podobě teplých i studených nápojů a malého objedu. Pro potvrzení rezervace zašlete kontaktní a fakturační údaje pro zaslání zálohové faktury. Při požadavku na úhradu celé částky uveďte do poznámky.

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram