nahrávám mapu....
Datum / čas
Date(s) - 22/01/2017 - 23/01/2017
10:00 - 16:00
Místo konání
Monaco Int. s.r.o.
Kategorie
Náplň cukrářského kurzu:
- šlehané hmoty, bílkové hmoty
- tuhá těsta
- základní krémy a pěny – krém anglický, cukrářský, bavorský, další ovocné a čokoládové pěny, čokoládový krém ganache
- úvod do čokolády – agronomie, zpracování, degustace, temperace, formování, náplně
- základní dekorace
V kurzu si připravíme jednotlivá těsta a krémy , ukážeme si kompletní technologický postup, zaměříme se na správný výběr surovin a vše zkompletujeme do jednotlivých dezertů a dalších finálních výrobků.
Cena: 5800,-
Kapacita max. 10 os.
Veškeré pomůcky , oběd, studené i teplé nápoje jsou zajištěny v místě konání a jsou zahrnuty v ceně kurzu.
Pro rezervaci zašlete fakturační údaje pro zaslání zálohové faktury. Rezervace je platná po její úhradě.