warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 22/01/2017 - 23/01/2017
10:00 - 16:00

Místo konání
Monaco Int. s.r.o.

Kategorie


Náplň cukrářského kurzu:

  • šlehané hmoty, bílkové hmoty 
  • tuhá těsta
  • základní krémy a pěny – krém anglický, cukrářský, bavorský, další ovocné a čokoládové pěny, čokoládový krém ganache
  • úvod do čokolády – agronomie, zpracování, degustace, temperace, formování, náplně
  • základní dekorace

V kurzu si připravíme jednotlivá těsta a krémy , ukážeme si kompletní technologický postup, zaměříme se na správný výběr surovin a vše zkompletujeme do jednotlivých dezertů a dalších finálních výrobků. 

Cena: 5800,-

Kapacita max. 10 os.

Veškeré pomůcky , oběd, studené i teplé nápoje jsou zajištěny v místě konání a jsou zahrnuty v ceně kurzu.

Pro rezervaci zašlete fakturační údaje pro zaslání zálohové faktury. Rezervace je platná po její úhradě.

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram