warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Co si v kurzu připravíme?

Mont Blanc – kaštanový dort, s krémem chantilly a bezé
Tradiční čokoládový dort „Royal“ – čokoládová pěna v kombinaci s lískovými oříšky a dacquoise
Savarin – kynutý dort s pomerančovým sirupem, vanilkou a rumem, créme patisserie
Jednoduché dekorace – čokoláda, glazé, kakaové máslo, bezé

Cena kurzu: 3900,-

Rezervace kurzu je platná po úhradě zálohy. Pro vystavení faktury k úhradě zašlete fakturační a kontaktní údaje na : kurzy@cukrarske-studio.cz. Veškeré suroviny pomůcky i malé občerstvení jsou zahrnuty v ceně kurzu.

Maximální počet účastníků – 5 osob

Můžete sdílet:

ZANECHTE VZKAZ (NESLOUŽÍ K OBJEDNÁVÁNÍ ČI REZERVACI, ALE POUZE KE KOMENTOVÁNÍ)

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram