Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Lucie Průšová - cukrářský technolog, chocolatier, lektor

image/svg+xmlLayer 1
  • Vzdělávání dětí a studentů gastronomických škol, Ambassador KU Young Chef

  • 2019 - Akademie DOMORI - ambassador DOMORI - technologie zpracování čokolády, agronomie, senzorika, gelato

  • 2019 - Otevřen eshop s čokoládovými tabulkami a cukrovinkami Čokoláda-ČOKO

  • 2017 - doposud - otevření nové cukrářské provozovny v Psáry - výroba dezertů a čokoládvových cukrovinek, tématické kurzy

  • 2017 - doposud - otevření nové cukrářské provozovny v Psáry - výroba dezertů a čokoládvových cukrovinek, tématické kurzy

  • 2016 - Eska - konzultační činnost, sestavování menu - restaurační dezerty

  • 2013 - 2018 - Rozbijimse - výroba a návrh čokoládových čokoládových kolekcí pro Rozbíjímse.cz

  • 2011 - 2012  - šéfcukrář - La Degustation Bohéme Bourgeouise, 1 Michelin star restaurant (Ambiente)

  • 2009 – 2011  - šéfcukrář, vedoucí cukrárny - Jihoměstský pivovar, s.r.o. - chod cukrářské výroby, sestavování receptur, haccap

  • 2007 - odborná stáž v cukrářské škole CFA regional de Saint Louis

  • 2005 – 2006 - Francie -J.F. Nadine Musso, Patisserie – chocolaterie La Provensalvýroba dezertů, pečiva, čokoládových bonbónů a cukrovinek dle tradičních francouzských receptur a technologií

  • 2003 – 2008 - aktivní spolupráce scukrářským studiem Mirky Slavíkové

Cukrářské výrobě se věnuji od roku 2002. Díky několikaleté praxi v Čechách , Francii i Itálii se zaměřuji na klasickou evropskou cukrařinu s využitím tradičních regionálních surovin.  Díky mnohaleté cukrářské praxi jsem v roce 2012 začala provozovat cukrářské kurzy.
Soutěže
  • 2004 - Pohár Nestlé Česko - 1. místo

  • 2011- Bangkok Culinary Cup 3. místo

  • 2011 - Gourmet team culinary cup 1.místo

  • 2013 - Thailand culinary cup 3. místo

Přejít nahoru