Lucie Průšová - cukrářský technolog, chocolatier, lektor
Cukrářské výrobě se věnuji od roku 2002. Díky několikaleté praxi v Čechách , Francii i Itálii se zaměřuji na klasickou evropskou cukrařinu s využitím tradičních regionálních surovin. Díky mnohaleté cukrářské praxi jsem v roce 2012 začala provozovat cukrářské kurzy.
- Vzdělávání dětí a studentů gastronomických škol, Ambassador KU Young Chef
- 2019 - Akademie DOMORI - ambassador DOMORI - technologie zpracování čokolády, agronomie, senzorika, gelato
- 2019 - Otevřen eshop s čokoládovými tabulkami a cukrovinkami Čokoláda-ČOKO
- 2017 - doposud - otevření nové cukrářské provozovny v Psáry - výroba dezertů a čokoládvových cukrovinek, tématické kurzy
- 2016 - doposud - stáže a spolupráce - Le Sablon - Luca Scandalletti (Pierre Marcolini, Le Calandre *** Michelin) Padova,Itálie - výroba italských dezertů, pečiva a čokoládových cukrovinek
- 2016 - Eska - konzultační činnost, sestavování menu - restaurační dezerty
- 2013 - 2018 - Rozbijimse - výroba a návrh čokoládových čokoládových kolekcí pro Rozbíjímse.cz
- 2011 - 2012 - šéfcukrář - La Degustation Bohéme Bourgeouise, 1 Michelin star restaurant (Ambiente)
- 2009 – 2011 - šéfcukrář, vedoucí cukrárny - Jihoměstský pivovar, s.r.o. - chod cukrářské výroby, sestavování receptur, haccap
- 2007 - odborná stáž v cukrářské škole CFA regional de Saint Louis
- 2005 – 2006 - Francie - J.F. & Nadine Musso, Patisserie – chocolaterie La Provensal - výroba dezertů, pečiva, čokoládových bonbónů a cukrovinek dle tradičních francouzských receptur a technologií
- 2003 – 2008 - aktivní spolupráce s cukrářským studiem Mirky Slavíkové
Soutěže
- 2004 - Pohár Nestlé Česko - 1. místo
- 2011- Bangkok Culinary Cup 3. místo
- 2011 - Gourmet team culinary cup 1.místo
- 2013 - Thailand culinary cup 3. místo
Děkuji za okomentování příspěvku.