warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Zdravé pečení - potravinové alergie, celiakie, diabetes

 

zdrave-peceni-lucie-prusovaV dnešní době je čím dál více osob postiženo celiakií, neboli bezlepkovou dietou, diabetem a dalšími potravinovými alergiemi. Výrobky, které jsou na pultech českých obchodů k dostání, jsou stále velice drahé a často nevalné kvality a chuti. Cukrářské výrobky obsahují neskutečné množství konzervantů, éček a velice nekvalitních tuků, čímž se tyto výrobky stávají opravdu velice nezdravými. V tomto kurzu se dozvíte, jak připravit výrobky zdravě, z bezlepkových surovin, kvalitních tůků, či surovin s nízkým glykemickým indexem, které jsou vhodné zejména pro diabetiky. Znalosti ve vytváření receptur v oblasti celiakie i diabetu čerpám ze zcela osobních zkušeností, proto se o ně ráda podělím.

Můžete sdílet:
loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram