Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Letní osvěžující dezerty : Semifreddo – mražené zmrzlinové dorty, nanuky, zmrzlina, sorbety

Datum / čas
13 června, 2025
14:30-20:30

Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio

Cena: 0 Kč
Volných míst: 3

Sdílejte s přáteli
nahrávám mapu....



Objevte tajemství chladivých dezertů pro letní dny! Naučíte se vytvořit tradiční italské semifreddo, nanuky, sorbety i zmrzliny pro domácí využití, kavárny, bistra i restaurace.  Vysvětlíme si rozdíl jak pracovat domácí podmínkách a profesionálních provozech.

Co se v kurzu naučíte?

  • vysvětlení základních pojmů POD/PAC
  • textury, konzistence
  • správné vyvážení receptury, práce s refraktometrem, výroba zmrliny , sorbetu, nanuků i semifredda

Rezervace jsou uzavřeny.

Přejít nahoru