Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Školení pro cukrářské firmy a provozy

image/svg+xmlLayer 1
Naučíme vás a váš provozní tým připravovat prvotřídní cukrářské výrobky v profesionální kvalitě. Naučte se vyrábět všemožné dezerty, dorty či makrónky, modelovat cukrářské dekorace a vytvářet cukrovinky lahodící nejen jazyku, ale také oku. Vyškolíme váš personál v provozních záležitostech spojených s cukrářskou výrobou a sestavíme pro vás individuální plán školení, přesně na míru vašim potřebám a přáním. Naše lektorka Lucie Průšová sama nasbírala zkušenosti po celém světě, pracovní a studijní cesty ji zavedly do Francie a Italie, ale i do dalších koutů Evropy i Asie, účastní se nejvýznamnějších světových cukrářských výstav, veletrhů a seminářů a inspiraci a informace čerpá také z neustálého studia gastronomické literatury – jak moderní, tak historické. Své nesmírně bohaté a hluboké zkušenosti Lucie Průšová, která patří k předním českým cukrářům, pravidelně zúročuje na domácích i zahraničních soutěžích. A mnoho z nich může předat i vám…

Vyberte si z bohaté nabídky našich kurzů a objednejte si školení ještě dnes!

Přejít nahoru