warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

 Cukrářské kurzy pro firmy, společnosti, provozovny a výrobu

Nabízíme cukrářské kurzy různého zaměření pro restaurace, kavárny a jiné gastronomické provozy, které mají zájem nabízet svým hostům vlastní „domácí“ dezerty.

  • Naučíme vás i vaše zaměstnance profesionálně připravovat dezerty a cukrářské dekorace, pomůžeme pro vaši provozovnu připravit koncept, sestavíme dokonalé dezertní menu a poradíme v provozních záležitostech.
  • Poradíme vám, jak efektivně a profesionálně začlenit výrobu vlastních dezertů do vašeho provozu. Předáme vám naše rozsáhlé zkušenosti v cukrářské problematice od konceptu, až po podávání. Mimo jiné se dozvíte, jaké si pořídit vybavení, jak vybírat i uskladňovat suroviny, řídit výrobu či prezentovat své cukrářské výrobky.
  • Vyškolíme váš tým ve všech dovednostech, které úspěšný cukrářský provoz potřebuje, a pomůžeme vám s tvorbou vašeho vlastního dezertního menu, odrážejícího celkového ducha vaší restaurace, kavárny či cukrárny.

Dokážeme vám poskytnout kvalifikované služby související s cukrářstvím ve všech jeho podobách. Především ale stavíme na tradičních základech špičkové prvorepublikové cukrařiny a promítáme do nich ty nejnovější světové trendy. Naše zkušená lektorka, chocolatier a pattissier Lucie Průšová s obzvláštní láskou čerpá inspiraci z proslulé francouzské cukrářské školy.

Cukrářské kurzy dle potřeb vás a vašich klientů

Můžete sdílet:
loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram