Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Cukrářské kurzy pro firmy, společnosti, provozovny a výrobu

image/svg+xmlLayer 1

Nabízíme cukrářské kurzy různého zaměření pro restaurace, kavárny a jiné gastronomické provozy, které mají
zájem nabízet svým hostům vlastní „domácí“ dezerty.

  • Naučíme vás i vaše zaměstnance profesionálně připravovat dezerty a cukrářské dekorace, pomůžeme pro vaši provozovnu připravit koncept, sestavíme dokonalé dezertní menu a poradíme v provozních záležitostech.

  • Poradíme vám, jak efektivně a profesionálně začlenit výrobu vlastních dezertů do vašeho provozu. Předáme vám naše rozsáhlé zkušenosti v cukrářské problematice od konceptu, až po podávání. Mimo jiné se dozvíte, jaké si pořídit vybavení, jak vybírat i uskladňovat suroviny, řídit výrobu či prezentovat své cukrářské výrobky.

  • Vyškolíme váš tým ve všech dovednostech, které úspěšný cukrářský provoz potřebuje, a pomůžeme vám s tvorbou vašeho vlastního dezertního menu, odrážejícího celkového ducha vaší restaurace, kavárny či cukrárny.

Cukrářské kurzy dle potřeb vás a vašich klientů

Dokážeme vám poskytnout kvalifikované služby související s cukrářstvím ve všech jeho podobách. Především ale stavíme na tradičních základech špičkové prvorepublikové cukrařiny a promítáme do nich ty nejnovější světové trendy. Naše zkušená lektorka, chocolatier a pattissier Lucie Průšová s obzvláštní láskou čerpá inspiraci z proslulé francouzské cukrářské školy.

Přejít nahoru