Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

2denní kurz dezertů – klasická cukrařina v moderním pojetí – Obsazeno

Datum / čas
2 června, 2023-3 června, 2023
13:00-19:00

Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy

Cena: 0 Kč
Volných míst: 0

Sdílejte s přáteli
nahrávám mapu....



Nejoblíbenější cukrářský kurz je tu! Klasické cukrářské techniky a zpracování základních surovin v moderních i tradičních dezertech se naučíte právě v tomto kurzu.

Náplň kurzu:

Příprava dezertů za použití základních cukrářských technik.
Výběr surovin, jejich správné zpracování, hygienické zásady při výrobě.
Struktury a konzistence hmot i náplní.
Sezónní košíčky (tartelete).
Dezerty z odpalované hmoty.
Sezónní Tarte aux fruit.
Opera dezert.
Dezerty z různých typů pěn.

Cena 6900,-

Max. počet osob: 5

Na kurz je třeba se dostavit 10 min před jeho zahájením. Čas kurzu je orientační, je třeba počítat s časovou rezervou pro případ, že se kurz protáhne, nejdéle cca o 1h.

Při rezervaci nezapomeňte uvést fakturační údaje i telefonní kontakt!! Následně vám bude zaslána faktura k úhradě platby se splatností 5dní. Rezervace je platná po úhradě faktury. Případné dotazy zodpovím též na tel:604866166.

Respektujte prosím storno podmínky kurzu!

Tato akce je plně obsazena.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru