warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
mapa není k dispozici

Datum / čas
Date(s) - 24/02/2023 - 25/02/2023
13:00 - 15:00

Kategorie


Cena 6900,-

V záplavě moderních trendů se pomalu dostávají do pozadí klasické, dnes už trochu RETRO dezerty, které zažívaly největší popularitu v 70. – 80. letech. Tato cukrařina je často zbytečně dehonestována, jelikož se při její přípravě vytratilo užití klasických cukrářských technik a opravdu kvalitních surovin. V tomto kurzu vás přesvědčím, že i v době, kdy cukrárnám vévodí nepřeberné množství moderních trendů, má tato klasika stále své místo a může být vskutku lahodná. V kurzu se naučíme několik druhů náplní, korpusů a cukrářských technik např. cremeux, italský sníh , créme patisserie, creme anglais, dacquoise, temperace, ano i toto a mnoho dalšího patří k výrobě klasických českých dezertů!

Co se v kurzu naučíme?

Likérová špička
Indiánek
Kremrole
Laskonka
Větrník
Rakvička a další klasické dezerty
od 24.2. 13:00-18:30 , 25.2.2023 od 9:00 – 15:00

Pro rezervaci zašlete kontaktní a fakturační údaje na info@cukrarske-kurzy.cz, následně vám budou zaslány pokyny k platbě. Nezapomeňte uvést telefonní kontakt. Rezervace je platná po úhradě 50% zálohy. Dále viz.“storno kurzu“.

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram