Warning: Undefined array key "options" in /www/doc/www.cukrarske-kurzy.cz/www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 124
Druhy cukrářských kurzů - Cukrářské kurzy - Slavnostní dorty, makronky a dezerty
Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Druhy cukrářských kurzů

image/svg+xmlLayer 1

Sezónní kynuté i nekynuté koláče, vienosserie, croissant, quiche, plněné buchty, koblížky

Modelování z
karamelu

Minidezerty

Makrónky a další výrobky ze sněhových šlehaných hmot

Zdravé pečení - potravinové alergie, celiakie, diabetes, stanovení nutričních hodnot

Výroba čokoládových bonbonů - práce s čokoládou

Výroba cukrářských dekorací pro slavnostní dorty

PŘÍPRAVA SLAVNOSTNÍHO DORTU

Svatební dort

Dezerty, Mille-feuille, francouzský větrník, laskonka

Přejít nahoru