warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Výroba čokoládových bonbonů - práce s čokoládou

cukrarska-vyroba-dorty-makaronkyNáplň kurzu: Dozvíte se vše o čokoládě a kakových bobech - od agronomie až po samotné zpracování a jak rozeznat kvalitní čokoládu od nekvalitních druhů.

Naučíte se vyrobit si čokoládové bonbony v domácích podmínkách,  správně vytemperovat čokoládu a přípravu čokoládových náplní – ganache. Dále se dozvíte, kde lze v cukrařině čokoládu využít např. do dortů, dezertů a těst, nač si dát při jejím zpracování pozor.

 

  • S sebou si odnesete samozřejmě vlastnoručně vyrobené čokoládové bonbóny.

čokoládové-bonbony-kurzy

Můžete sdílet:
loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram