Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

2denní kurz dezertů

Datum / čas
15 září, 2023-16 září, 2023
13:00-15:30

Místo konání
výroba a kurzy Lucie Průšová - cukrářské studio

Cena: 6,900 Kč
Volných míst: 10

Sdílejte s přáteli
nahrávám mapu....



Nejoblíbenější cukrářský kurz je tu! Klasické cukrářské techniky a zpracování základních surovin v moderních i tradičních dezertech se naučíte právě v tomto kurzu.

Náplň kurzu:

Příprava dezertů za použití základních cukrářských technik.
Výběr surovin, jejich správné zpracování, hygienické zásady při výrobě.
Struktury a konzistence hmot i náplní.
Sezónní košíčky (tartelete).
Dezerty z odpalované hmoty.
Sezónní Tarte aux fruit.
Opera dezert.
Dezerty z různých typů pěn.

Cena 6900,-

Max. počet osob: 5

Začátek kurzu: 1. den 13:00 – 19:00                                                                                                                                                                                                                        2. den  9:00 – 15:30

Na kurz je třeba se dostavit 10 min před jeho zahájením. Čas kurzu je orientační, je třeba počítat s časovou rezervou pro případ, že se kurz protáhne, nejdéle cca o 1h.

Při rezervaci nezapomeňte uvést fakturační údaje i telefonní kontakt!! Následně vám bude zaslána faktura k úhradě platby se splatností 5dní. Rezervace je platná po úhradě faktury. Případné dotazy zodpovím též na tel:604866166.

Respektujte prosím storno podmínky kurzu!

Vstupenky

6,900 Kč

SOUHRN REZERVACE

Přejít nahoru