15 dubna, 2023
09:30-15:30
Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy
Co si v kurzu připravíme?
Rebarborový Bavarois
Tradiční čokoládový dort „Royal“ – čokoládová pěna v kombinaci s lískovými oříšky a dacquoise
Savarin – kynutý dort s pomerančovým sirupem, vanilkou a rumem, créme patisserie
Tarte aux fruit
Jednoduché dekorace – čokoláda, glazé, kakaové máslo, bezé
Cena kurzu: 3500,-
Rezervace kurzu je platná po úhradě zálohy. Pro vystavení faktury k úhradě zašlete fakturační a kontaktní údaje na : kurzy@cukrarske-studio.cz. Veškeré suroviny pomůcky i malé občerstvení jsou zahrnuty v ceně kurzu.
Maximální počet účastníků – 5 osob
Přihlášky zasílejte na kurzy@cukrarske-studio.cz. Nezapomeňte uvést fakturační údaje i telefonní kontakt!! Následně vám bude zaslána faktura k úhradě platby se splatností 5dní. Rezervace je platná po úhradě faktury. Případné dotazy zodpovím též na tel:604866166.
Respektujte prosím storno podmínky kurzu!
Rezervace jsou uzavřeny.