Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Práce s čokoládou

Datum / čas
7 října, 2024
15:00-19:00

Místo konání
Cukrárna Saint -Tropez

Cena: 3,100 Kč
Volných míst: 6

Sdílejte s přáteli
nahrávám mapu....



  • Základní nauka o čokoládě
  • Pěstování kakaovníků , zprácování kakaových bobů
  • Rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, pojmy „bean to bar“ , „Tree to bar“
  • Jak se orientovat v nabídce, správný výběr čokolád dle použití
  • Degustace a porovnání různých typů čokolád od různých výrobců
  • Práce s čokoládou, temperace, formování
  • Výroba čokoládových bonbónů a jejich náplní
  • Stanovení trvanlivosti

Vstupenky

3,100 Kč

SOUHRN REZERVACE

Booking Summary

1
x standardní vstupenky
3,100 Kč
Celková cena
3,100 Kč
Přejít nahoru