
Řízená degustace dezertů a čokolády pro skupiny
Připravili jsme pro vás jedinečnou degustaci, která vás provede fascinujícím světem cukrářství od jeho počátků až po současnost. Během této interaktivní prezentace se seznámíte s [...]

Práce s čokoládou - výroba čokoládových bonbónů
Základní nauka o čokoládě Pěstování kakaovníků , zprácování kakaových bobů Rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, pojmy "bean to bar" , "Tree to bar" Jak [...]

Začínáme s cukrařinou - OBSAZENO
Náplň cukrářského kurzu výroba těst a šlehaných hmot: šlehané hmoty - genoise, cukrářské piškoty, bezé hmoty - dacquoise, makronky, máslové listové těsto, odpalované těsto, cukrové těsto [...]

Kurz klasických českých dezertů - OBSAZENO
V záplavě moderních trendů se pomalu dostávají do pozadí klasické, dnes už trochu RETRO dezerty, které zažívaly největší popularitu v 70. - 80. letech. Tato [...]

Svatební dort a výroba dekorací z fondánu, jedlého papíru a isomaltu
Chcete se naučit vytvářet nádherné svatební dorty, které okouzlí nejen vzhledem, ale i chutí? Přihlaste se na náš praktický kurz, kde vás provedeme celým [...]

Minidezerty - sladký bar - OBSAZENO
Minidezerty jsou vždy nesmírně zábavnou disciplínou a nesmí chybět na žádné z významných oslav. V kurzu si ukážeme , jak základní tradiční techniky a receptury [...]

2 denní kurz - Klasická cukrařina v moderním pojetí
Začátek kurzu : pá.14:00- 20:00, so:9:00 - 15:30 Příprava dezertů za použití základních cukrářských technik Výběr surovin, jejich správné zpracování, hygienické zásady při [...]

Kurz croissants OBSAZENO
Chcete znát tajemství plundrového těsta? Rádi byste se naučili dokonalé croissanty ? Připojte se k našemu kurzu a osvojte si techniky , které vám umožní [...]

Letní osvěžující dezerty : Semifreddo - mražené zmrzlinové dorty, nanuky, zmrzlina, sorbety
Objevte tajemství chladivých dezertů pro letní dny! Naučíte se vytvořit tradiční italské semifreddo, nanuky, sorbety i zmrzliny pro domácí využití, kavárny, bistra i restaurace. Vysvětlíme [...]