Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Events

Řízená degustace dezertů a čokolády pro skupiny

Řízená degustace dezertů a čokolády pro skupiny

14 února, 2025-31 prosince, 2025    
Celý den
0 Kč
Připravili jsme pro vás  jedinečnou degustaci, která vás provede fascinujícím světem cukrářství od jeho počátků až po současnost.  Během této interaktivní prezentace se seznámíte s [...]
Práce s čokoládou - výroba čokoládových bonbónů

Práce s čokoládou - výroba čokoládových bonbónů

Základní nauka o čokoládě Pěstování kakaovníků , zprácování kakaových bobů Rozdíl mezi průmyslovou a řemeslnou výrobou, pojmy "bean to bar" , "Tree to bar" Jak [...]
Začínáme s cukrařinou - OBSAZENO

Začínáme s cukrařinou - OBSAZENO

Náplň cukrářského kurzu  výroba těst a šlehaných hmot: šlehané hmoty - genoise, cukrářské piškoty, bezé hmoty - dacquoise,  makronky,  máslové listové těsto,  odpalované těsto, cukrové těsto [...]
Kurz klasických českých dezertů - OBSAZENO

Kurz klasických českých dezertů - OBSAZENO

V záplavě moderních trendů se pomalu dostávají do pozadí klasické, dnes už trochu RETRO dezerty, které zažívaly největší popularitu v 70. - 80. letech. Tato [...]
Svatební dort a výroba dekorací z fondánu, jedlého papíru a isomaltu

Svatební dort a výroba dekorací z fondánu, jedlého papíru a isomaltu

  Chcete se naučit vytvářet nádherné svatební dorty, které okouzlí nejen vzhledem, ale i chutí? Přihlaste se na náš praktický kurz, kde vás provedeme celým [...]
Minidezerty  -  sladký bar - OBSAZENO

Minidezerty - sladký bar - OBSAZENO

Minidezerty jsou vždy nesmírně zábavnou disciplínou a nesmí chybět na žádné z významných oslav. V kurzu si ukážeme , jak základní tradiční techniky a receptury [...]
2 denní kurz - Klasická cukrařina v moderním pojetí

2 denní kurz - Klasická cukrařina v moderním pojetí

16 května, 2025-17 května, 2025    
14:00-20:00
7,200 Kč
Začátek kurzu : pá.14:00- 20:00,  so:9:00 - 15:30     Příprava dezertů za použití základních cukrářských technik Výběr surovin, jejich správné zpracování, hygienické zásady při [...]
Kurz croissants OBSAZENO

Kurz croissants OBSAZENO

Chcete znát tajemství plundrového těsta? Rádi byste se naučili dokonalé  croissanty ? Připojte se k našemu kurzu a osvojte si techniky , které vám umožní [...]
Letní osvěžující dezerty : Semifreddo - mražené zmrzlinové dorty, nanuky, zmrzlina, sorbety

Letní osvěžující dezerty : Semifreddo - mražené zmrzlinové dorty, nanuky, zmrzlina, sorbety

Objevte tajemství chladivých dezertů pro letní dny! Naučíte se vytvořit tradiční italské semifreddo, nanuky, sorbety i zmrzliny pro domácí využití, kavárny, bistra i restaurace.  Vysvětlíme [...]

Přejít nahoru