warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 07/07/2020 - 09/07/2020
10:00 - 16:00

Místo konání
Monaco Int. s.r.o.

Kategorie


3denní cukrářský kurz

V tomto kurzu si ukážeme, jak vše důležité bylo již vymyšleno. I moderní cukrařina stojí na základních technikách , surovinové znalosti a lokálnosti. Připravíme několik dezertů za použití základních cukrářských technik. Zaměříme se na výběr surovin, jejich správné zpracování, dodržení hygienických zásad při výrobě. Dále si rozebereme struktury a konzistence hmot i náplní.

Náplň kurzu:

Sezónní košíčky (tartelete)
Dezerty z odpalované hmoty
Sezónní Tarte aux fruit“
Opera dezert
Dezerty z různých typů pěn a krémů
Millefeuille

Těsta a hmoty:
Mandlové těsto na košíčky – cukrové s mandlemi
Odpalované těsto
Dacquoise – bezé hmota s ořechy (bez lepku)
Základní šlehaná hmota – genoise
Máslové listové těsto
Joconde

Krémy a náplně:
Základní cukrářský krém a jeho další využití a úpravy -Legére,máslový krém, mousseline
Cremeux
Základní bavorský krém
Ovocná pěna bez smetany
Čokoládová pěna

Kurz zakončíme závěrečnou kompletací a prezentací

Cena: 8900,-

Mírně pokročilí výhodou (práce s trezírovacím sáčkem, základní tvarovací techniky)

Počet účastníků: 8.
Rezervace je platná po úhradě zálohy 50%. Rezervaci spolu s kontaktními a fakturačními údaji zasílejte na: kurzy@cukrarske-studio.cz. V případě, že chcete fakturovat celou částku, uveďte do poznámky.

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram