warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 15/10/2019 - 16/10/2019
10:00 - 16:00

Místo konání
Monaco Int. s.r.o.

Kategorie


Náplň cukrářského kurzu

  •  výroba těst a šlehaných hmot: šlehané hmoty – genoise, cukrářské piškoty, bezé hmoty – dacquoise,  makronky,  máslové listové těsto,  odpalované těsto, cukrové těsto
  • základní krémy a pěny – krém anglický, cukrářský, bavorský, francouzský další ovocné a čokoládové pěny, čokoládový krém ganache
  • úvod do čokolády – agronomie,  zpracování, degustace,  temperace, formování, náplně
  • základní dekorace
  • hygiena zpracování

Jaké dezerty si připravíme?

Odpalované těsto – francouzský vs. český větrník, italské bigne, profiterol, atd., listové – millefeuille, kremrole, St.Honoré; dacquoise fruit tarte, charllotte, brioche , flan, soufflé, opéra a mnoho dalšího.

V kurzu si připravíme jednotlivá těsta a krémy , ukážeme si kompletní technologické postupy, zaměříme se na správný výběr surovin i jejich bezpečné zpracování. Dále se zaměříme na práci s formami, ale p ruční práci, tj. správná práce s pomůckami a trezírovacím sáčkem, která je čím dál více vytěsňována užitím forem, přitom patří mezi základní dovednosti každého cukráře.  Nakonec vše zkompletujeme do jednotlivých dezertů, dortů a dalších finálních výrobků. 

Cena:  6200,-

Kapacita max. 10 os.

Veškeré pomůcky , oběd, studené i teplé nápoje jsou zajištěny v místě konání a jsou zahrnuty v ceně kurzu.

Pro rezervaci zašlete fakturační údaje pro zaslání zálohové faktury. Rezervace je platná po její úhradě.

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram