nahrávám mapu....
Datum / čas
Date(s) - 07/05/2019
13:00 - 19:00
Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy
Kategorie
Chcete se naučit vyrobit dezerty tak, jak je připravují profesionálové? V kurzu si připravíme dezerty z různých typů těst a krémů, za pomoci klasických cukrářských postupů a základních surovin. Hotové dezerty si odnesete s sebou.
- makronky – základní hmota, čokoládový krém, máslový vanilkový krém
- tarteletky – cukrové těsto, cukrářský krém s ovocem
- dezerty z odpalovaného těsta – větrníky s variací vanilkového krému, chantilly a čokoládovým krémem
- skleničky s čokoládovou pěnou, ovocným pyré a máslovou sušenkou
- dezert z ovocného bavorského krému, ženevské hmoty a italského sněhu
Cena: 3000,-
Pro rezervaci zašlete kontaktní a fakturační údaje pro zaslání zálohové faktury . Rezervace je platná po její úhradě.