warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 07/05/2019
13:00 - 19:00

Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy

Kategorie


Chcete se naučit vyrobit dezerty tak, jak je připravují profesionálové? V kurzu si připravíme dezerty z různých typů těst a krémů, za pomoci klasických cukrářských postupů a základních surovin. Hotové dezerty si odnesete s sebou.

  • makronky – základní hmota, čokoládový krém, máslový vanilkový krém
  • tarteletky – cukrové těsto, cukrářský krém s ovocem
  • dezerty z odpalovaného těsta – větrníky s variací  vanilkového krému, chantilly a čokoládovým krémem
  • skleničky s čokoládovou pěnou, ovocným pyré a máslovou sušenkou
  • dezert z ovocného bavorského krému, ženevské hmoty a italského sněhu

Cena: 3000,-

Pro rezervaci zašlete kontaktní a fakturační údaje pro zaslání zálohové faktury . Rezervace je platná po její úhradě.

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram