warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
mapa není k dispozici

Datum / čas
Date(s) - 22/04/2022
14:00 - 18:30

Kategorie


Náplň kurzu

V kurzu si probereme jak připravit a kombinovat jednotlivé komponenty dezertu ,nebo jak maximálně zjednodušit jejich přípravu v restauračním provozu. Budeme se věnovat výběru a zpracování surovin, zaměříme se na sezónnost a ukážeme si různé styly servírování .  Kurz je vhodný pro kuchaře, cukráře restauračních a hotelových provozů i širokou veřejnost.

    ,

  • korpusy a křupavé komponenty
  • krémy
  • pěny teplé/studené
  • doplňky
  • dekorování
  • zmrzliny
  • sorbety atd.

Cena : 3200,-

Pro rezervaci zašlete fakturační údaje a telefonní kontakt na info@cukrarske-kurzy.cz. Následně vám budou zaslány pokyny k platbě se splatností 5 dní. Rezervace je platná dnem úhrady platby.

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram