mapa není k dispozici
Datum / čas
Date(s) - 22/04/2022
14:00 - 18:30
Kategorie
Náplň kurzu
V kurzu si probereme jak připravit a kombinovat jednotlivé komponenty dezertu ,nebo jak maximálně zjednodušit jejich přípravu v restauračním provozu. Budeme se věnovat výběru a zpracování surovin, zaměříme se na sezónnost a ukážeme si různé styly servírování . Kurz je vhodný pro kuchaře, cukráře restauračních a hotelových provozů i širokou veřejnost.
- ,
- korpusy a křupavé komponenty
- krémy
- pěny teplé/studené
- doplňky
- dekorování
- zmrzliny
- sorbety atd.
Cena : 3200,-
Pro rezervaci zašlete fakturační údaje a telefonní kontakt na info@cukrarske-kurzy.cz. Následně vám budou zaslány pokyny k platbě se splatností 5 dní. Rezervace je platná dnem úhrady platby.