Datum / čas
Date(s) - 30/01/2021
9:00 - 14:00
Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy
Kategorie
Upozornění!
Vzhledem k aktuální situaci může být termín v souvislosti s Covid – 19 v případě jakýchkoliv vládních nařízení posunut, bude-li to nezbytně nutné.
V kurzu si ukážeme , jak připravit kynuté těsto pro různé typy výrobků. Zaměříme se na výběr mouky a dalších surovin, technologický postup , čas kynutí i zrání těsta.
Náplň kurzu:
- sezónní koláče kynuté i nekynuté
- tradiční buchty
- koblihy
- briošky
Hotové výrobky si odnesete s sebou.
Cena kurzu: 3100,-
Rezervace kurzu je platná po úhradě zálohy. Pro vystavení faktury k úhradě zašlete fakturační a kontaktní údaje na : kurzy@cukrarske-studio.cz. Veškeré suroviny pomůcky i malé občerstvení jsou zahrnuty v ceně kurzu.
Počet osob:5