warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 30/01/2021
9:00 - 14:00

Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy

Kategorie


Upozornění!
Vzhledem k aktuální situaci může být termín v souvislosti s Covid – 19 v případě jakýchkoliv vládních nařízení posunut, bude-li to nezbytně nutné.

V kurzu si ukážeme , jak připravit kynuté těsto pro různé typy výrobků. Zaměříme se na výběr mouky a dalších surovin, technologický postup , čas kynutí i zrání těsta.

Náplň kurzu:

  • sezónní koláče kynuté i nekynuté 
  • tradiční buchty
  • koblihy
  • briošky

Hotové výrobky si odnesete s sebou.

Cena kurzu: 3100,-

Rezervace kurzu je platná po úhradě zálohy.  Pro vystavení faktury k úhradě zašlete fakturační a kontaktní údaje na : kurzy@cukrarske-studio.cz. Veškeré suroviny pomůcky i malé občerstvení jsou zahrnuty v ceně kurzu. 

Počet osob:5

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram