warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
nahrávám mapu....

Datum / čas
Date(s) - 18/09/2020
13:00 - 18:30

Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy

Kategorie


V dnešní době je čím dál více osob postiženo celiakií, neboli bezlepkovou dietou, diabetem či různými  potravinovými alergiemi. Výrobky, které jsou na pultech českých obchodů k dostání, jsou stále velice drahé a často nevalné kvality a chuti. Zejména cukrářské výrobky, pečivo a cukrovinky obsahují velké množství konzervantů, nekvalitních tuků, cukrů či sladidel, čímž se tyto výrobky stávají opravdu velice nezdravými. V tomto kurzu se dozvíte, jak připravit výrobky z přirozeně bezlepkových surovin, kvalitních tuků, či surovin s nízkým glykemickým indexem, které jsou vhodné zejména pro diabetiky. Dále si rozebereme, pozitivní i negativní dopad diet na naše zdraví.

Náplň kurzu:

Odpalované těsto
Drobné čajové pečivo
Banketky z kynutého těsta
Financier
Krémy, pěny s nízkým glykemickým indexem

Cena: 3200,-

Pro rezervaci zašlete kontaktní a fakturační údaje na info@cukrarske-kurzy.cz, následně vám budou zaslány pokyny k platbě. Rezervace je platná po úhradě 50% zálohy. V případě nutnosti zrušení kurzu v souvislosti s Covid 19 bude záloha navrácena. Dále viz.”storno kurzu”.

Max. počet účastníků 5-6os.

loading
×
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram