Datum / čas
Date(s) - 18/09/2020
13:00 - 18:30
Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy
Kategorie
V dnešní době je čím dál více osob postiženo celiakií, neboli bezlepkovou dietou, diabetem či různými potravinovými alergiemi. Výrobky, které jsou na pultech českých obchodů k dostání, jsou stále velice drahé a často nevalné kvality a chuti. Zejména cukrářské výrobky, pečivo a cukrovinky obsahují velké množství konzervantů, nekvalitních tuků, cukrů či sladidel, čímž se tyto výrobky stávají opravdu velice nezdravými. V tomto kurzu se dozvíte, jak připravit výrobky z přirozeně bezlepkových surovin, kvalitních tuků, či surovin s nízkým glykemickým indexem, které jsou vhodné zejména pro diabetiky. Dále si rozebereme, pozitivní i negativní dopad diet na naše zdraví.
Náplň kurzu:
Odpalované těsto
Drobné čajové pečivo
Banketky z kynutého těsta
Financier
Krémy, pěny s nízkým glykemickým indexem
Cena: 3200,-
Pro rezervaci zašlete kontaktní a fakturační údaje na info@cukrarske-kurzy.cz, následně vám budou zaslány pokyny k platbě. Rezervace je platná po úhradě 50% zálohy. V případě nutnosti zrušení kurzu v souvislosti s Covid 19 bude záloha navrácena. Dále viz.”storno kurzu”.
Max. počet účastníků 5-6os.