nahrávám mapu....
Datum / čas
Date(s) - 04/03/2019
13:00 - 18:30
Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy
Kategorie
Slavnostní dort nemusí znamenat jen hromadu cukrových potahovacích hmot , vždy by se mělo jednat především o gastronomický zážitek. A my si v tomto kurzu ukážeme, jak na to! Připravíme si několik typů slavnostního dortu od korpusů, různých typů náplní až po využití jedlých a chutných dekorací, jako jsou krémy, glazé, čokoláda či kakaové máslo.
Co si v kurzu připravíme?
- ženevský korpus
- čokoládový mandlový korpus
- ovocný bavorský krém
- cukrářský krém
- čokoládová pěna
- italský sníh
- máslový krém
- jednoduché dekorace – čokoláda, glazé, kakaové máslo, bezé
Cena kurzu 3200,-
Rezervace kurzu je platná po úhradě zálohy. Pro vystavení faktury k úhradě zašlete fakturační a kontaktní údaje.