Datum / čas
Date(s) - 22/01/2020
13:00 - 18:30
Místo konání
Lucie Průšová - cukrářské studio , výroba a kurzy
Kategorie
Slavnostní dort nemusí znamenat jen hromadu cukrových potahovacích hmot , vždy by se mělo jednat především o gastronomický zážitek. A my si v tomto kurzu ukážeme, jak na to! Připravíme si několik typů slavnostního dortu od korpusů, různých typů náplní až po využití jedlých a chutných dekorací, jako jsou krémy, glazé, čokoláda či kakaové máslo.
Co si v kurzu připravíme?
- ženevský korpus
- čokoládový mandlový korpus
- ovocný bavorský krém
- cukrářský krém
- čokoládová pěna
- italský sníh
- máslový krém
- jednoduché dekorace – čokoláda, glazé, kakaové máslo, bezé
Cena kurzu 3600,-
Rezervace kurzu je platná po úhradě zálohy. Pro vystavení faktury k úhradě zašlete fakturační a kontaktní údaje na : kurzy@cukrarske-studio.cz. Veškeré suroviny pomůcky i malé občerstvení jsou zahrnuty v ceně kurzu.
Maximální počet účastníků – 6 osob