Datum / čas
Date(s) - 16/07/2019 - 17/07/2019
10:00 - 16:00
Místo konání
Monaco Int. s.r.o.
Kategorie
Co se v kurzu naučíme?
Náplní kurzu je využití základních cukrářských technik a správného zpracování surovin. Naučíme se několik typů pečených komponentů a různé druhy krémů. Toto vše zkompletujeme do klasických slavnostních dortů s jednoduchou a moderní dekorací bez použití modelovacích hmot a barviv.
Opera dezert – joconde plát, krém máslový ganache, ovocné paté
Savarin – kynutý dezert s cukrářským krémem a ovocem
Charlotte – dezert z tradičních cukrářských piškotů a bavorského krému
St Honoré – klasický slavnostní dort z listového a odpalovaného těsta, krém chiboust
Malinový chlebíček
Tarte aux fruits – ořechový bezé korpus , krém Legére, čerstvé ovoce
Čokoládový dort z čokoládové pěny a crémeux
Cena 5900,-
Kapacita max. 10 os.
Veškeré pomůcky , oběd, studené i teplé nápoje jsou zajištěny v místě konání a jsou zahrnuty v ceně kurzu.
Pro rezervaci zašlete fakturační údaje k zaslání zálohové faktury. Rezervace je platná po její úhradě.