Warning: Undefined array key "options" in /www/doc/www.cukrarske-kurzy.cz/www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 124
Zdravé pečení – potravinové alergie, celiakie, diabetes - Cukrářské kurzy - Slavnostní dorty, makronky a dezerty
Cukrářské kurzy a výroba
Dorty, dezerty a čokoláda

Zdravé pečení - potravinové alergie, celiakie, diabetes

image/svg+xmlLayer 1

V dnešní době je čím dál více osob postiženo celiakií, neboli bezlepkovou dietou, diabetem a dalšími potravinovými alergiemi. Výrobky, které jsou na pultech českých obchodů k dostání, jsou stále velice drahé a často nevalné kvality a chuti. Cukrářské výrobky obsahují velké množství konzervantů, přidaného cukru a velice nekvalitních tuků, čímž se tyto výrobky stávají opravdu velice nezdravými. V tomto kurzu se dozvíte, jak připravit výrobky zdravě, z bezlepkových surovin, kvalitních tůků, či surovin s nízkým glykemickým indexem, které jsou vhodné zejména pro diabetiky. Znalosti ve vytváření receptur v oblasti celiakie i diabetu čerpám ze zcela osobních zkušeností, proto se o ně ráda podělím.

Přejít nahoru